Med sorg i hjärtat så har jag beslutat för att omplacera min lilla Wille.

Då jag efter många om och men funderat på hur jag ska lösa det bäst för han så har jag kommit fram till detta.. Han behöver ett hem där han är i mittpunkten, så där han hamnar så ska det endast finnas han, ej barn eller andra hundar. Då han har aldeless för mycket kärlek att ge för att kunna konkurrera med andra.

Han är en mycket framåt hund med mycket go i, som behöver aktiveras ordentilgt för att kunna varva ner. Han skulle med all säkerhet älska agility då han är husets clown och otroligt duktig på att klara av de flesta situationer med bravur!

Han fullkomligt älskar då han får uppmärksamhet , och som de flesta staffar så älskar han mat! Man kan ju inte direkt tro att limpan kommer ligga kvar på bänken om man mot förmodan skulle gå ut från rummet.

Tyvärr så fick han en sjukdom(ej ärftlig) som gör att han aktivt producerar urinsten och det väldigt "aggresivt". Men med rätt foder och omsorg så märks det inte av alls. Han får inte äta något annat än hans egna dietfoder, vilket är väldigt svårt för han då han fullkomligt älskar allt som går att äta.. Men tack vare detta så är han kastrerad och har endast en fistelgång.

 

Jag kommer vara väldigt noga vart min lilla guldklimp kommer hamna.

Det ska vara ordnade förhållanden och insikt om rasen och vad detta innebär.

 

Om ni är intresserade så kan ni

maila mig lite om dig/er själva och berätta vad du/ni kan erbjuda Wille, samt era kontaktuppgifter.

 

 

Om jag tycker det låter intressant så hör jag av mig till er.